Aktuális akcióink:

ÚJDONSÁG!!!
*Alakformálás*-*Fogyás*-*Cellulit* mentesítés
INFRATRÉNER-zárt rendszerű fekvő bicikli és futópad
"BODY SPACE VACUTHERM"--Több mint szépség- EGÉSZSÉG!
06-30-2272-340

LEPD MEG SZERETTEIDET AJÁNDÉKUTALVÁNNYAL!
Az utalvány értékét és tartalmát TE határozod meg, igényeid szerint, kötöttségek nélkül.
Kérésedre segítséget nyújtunk a választásban!
ELEGÁNS MEGLEPETÉS BÁRMILYEN ALKALOMRA!

RÁDIÓFREKVENCIÁS Full Lifting
Arcfiatalítás (lifting & ránctalanítás) bérletre 50%-os kedvezményt adunk!
Ne hagyd ki,szépülj nálunk garanciával és ÓRIÁSI KEDVEZMÉNNYEL!

ALAKFORMÁLÁS TESTKEZELÉSSEL
RÁDIÓFREKVENCIÁS kezelések testen:-20%
-zsírbontás
-feszesítés
-cellulitmentesítés, továbbá

SZEMÉLYRE SZABOTT BÉRLET ÉS CSOMAG AKCIÓK FOLYAMATOSAN!
Kérj ajánlatot az általad választott szolgáltatásokra, egyéni kombinációban, igényeidnek megfelelően!

OXIGÉN TERÁPIA

TRANSZDERMÁLIS OXIGÉN TERÁPIA

Mindenki tudja, hogy az egészséges bőr alapja a hidratálás, de az oxigén pótlására csak kevesen gondolnak. Pedig ez utóbbi is alapfeltétele a sejtek regenerálódásának, és 25 éves kor felett a bőr sajnos egyre kevesebbet köt meg belőle. Ráncok, gyulladások, kötőszöveti problémák,élettelen-fakó bőrszín, pigentfotok, rozácea, aknés guadás és bőrmegereszkedés ellen is hatásos az oxigénes arckezelés. A rossz minőségű városi levegő, a dohányzás, illetve, a csaknem egész napos zárt, fűtött térben tartózkodás is előidézhet oxigénhiányos állapotot a bőrben, ami a testben lezajló anyagcsere folyamatokat, és a bőrképet is negatív irányban befolyásolja. Ha az anyagcsere működése nincs egyensúlyban, a szervezetünk nem működik tökéletesen, amitől a bőrünk állapota is rohamosan romlik. Nagyjából 25 éves kor felett a bőr oxigénmegkötő képessége fokozatosan csökken, ami kedvezőtlenül hat a vérkeringésre, ezáltal lassulnak a bőrszövet méregtelenítő és regeneráló folyamatai. A sejtosztódás is egyre lomhábban megy végbe, és meggyengül a bőr ellenálló képessége, ami teret enged annak, hogy az öregedési folyamatok felgyorsuljanak. Az oxigénes arckezelés ezen problémák összességére nyújt megoldást. A bőr oxigénpótlása önálló terápiaként, de egyéb arckezelésekkel kombinálva is megállja a helyét.

A kúraszerűen végzett, rendszeres oxigénes arckezeléssel fenntartható a fiatalkori sejtosztódás és bőrregenerálódás, így a bőr visszanyeri egészséges nedvességtartalmát, vagyis frissebb, üdébb megjelenést kap. Mivel az oxigénterápia a sejtek közti szerkezetet is megerősíti, valamint feszesebbé teszi a laza kötőszöveteket, sokkal rugalmasabb, tömörebb, simább bőrképet eredményez.

Az oxigén veszély nélkül fiatalítja a bőrt, a belélegzett oxigén pedig az allergiás panaszokra is kedvezően hat. Az oxigénes arckezelés kozmetikai oxigéngenerátorral történik, mely azon kívül, hogy 99%-os tiszta oxigént termel, 2,5 bar nyomással a bőrtípusnak megfelelő vitaminokat, hyaluron savat és szérumokat képes a bőr mélyebb rétegeibe juttatni. Ez a kombinált kezelés az oxigén jótékony hatásait sejtmegújító hatóanyagokkal ötvözi. Az oxigén ugyanis növeli a sejtek tápanyagfelvevő képességét, így biztos, hogy nem vész kárba a sok bőrbe töltött antioxidáns.

Az oxigénes arckezelés a fiatalabb és idősebb korosztály számára egyaránt ideális, hiszen a gyulladt, irritált bőr regenerálódását éppúgy elősegíti, mint a ráncok eltűnését. Az oxigénnel egyidejűleg bejuttatott hatóanyagok személyre szabhatóak, ezáltal optimalizálható a sejtkárosító szabad gyökök elleni küzdelem is.

 

Elérhetőségeink:

Kozmetika
Tóth Márta:06-30-227-2340 (szalonvezető-kozmetikus- sminktetováló-elektrokozmetika-RádioFrekvencia-IPL végleges Szőrtelenítés-Rozácea-Akne--Pigmentfolt mentesítés, Oxigén Terápia)

Alakformálás-Fogyás-Cellulit mentesítés
Infratréner-zárt rendszerű fekvő bicikli és futópad BODY SPACE VACUTHERM
06-30-227-2340

Fodrászat
Vas Krisztina:06-30-425-1573
Várnagy Nikolett (férfi-női-gyermek fodrász,OXYGENI-Hajgyógyász) 06-30-607-0988

Cím:
2900 Komárom,
Táncsics M. u. 35

E-mail:
orchideabeautyszalon@gmail.com

Nyitva tartási idő:

H: Szünnap
K: 10.00 - 18.00
Sz: 10.00 - 1800
Cs: 10.00 - 18.00
P: 10.00 - 18.00
Szo: 9.00 - 13.00
V: Zárva

Készséggel állunk rendelkezésre-lehetőségeinkhez mérten- az ettől eltérő időpontokban is, előzetes egyeztetés alapján!