Aktuális akcióink:

LEPD MEG SZERETTEIDET AJÁNDÉKUTALVÁNNYAL!
Az utalvány értékét és tartalmát TE határozza meg, igényeid szerint, kötöttségek nélkül.
Kérésedre segítséget nyújtunk a választásban!
ELEGÁNS MEGLEPETÉS BÁRMILYEN ALKALOMRA!

RÁDIÓFREKVENCIÁS Full Lifting
Arcfiatalítás (lifting & ránctalanítás) bérletre 50%-os kedvezményt adunk!
Ne hagyd ki,szépülj nálunk garanciával és ÓRIÁSI KEDVEZMÉNNYEL!

ALAKFORMÁLÁS TESTKEZELÉSSEL
RÁDIÓFREKVENCIÁS kezelések testen:-20%
-zsírbontás
-feszesítés
-cellulitmentesítés, továbbá

-BODY WRAPPING(10-es kúra)
-LYMPHO DRENAGE
-ZSÍRÉGETŐ MASSZÁZS

SZEMÉLYRE SZABOTT BÉRLET ÉS CSOMAG AKCIÓK FOLYAMATOSAN!
Kérj ajánlatot az által adválasztott szolgáltatásokra, egyéni kombinációban, igényeidnek megfelelően!

FODRÁSZATUNKBAN folyamatosan kapható a „Szárítás-Bérlet” 10% kedvezménnyel!
HAVONTA ÚJ AKCIÓK!

Fodrászat

Fodrászatunk ajánlata Várnagy Nikolett kolléganőnk tolmácsolásában

MELEG OLLÓS HAJVÁGÁS

Sok nő – és természetesen férfi – vágya, hogy haja szép hosszú, egészséges és csillogó legyen. Sokan évekig szenvednek,hogy hajuk legalább pár centivel hosszabb legyen, azonban, ez alatt az idő alatt a hajvégek sajnos eltöredeznek, ezért folyamatosan vágni kell belőlük.

A meleg ollós hajvágás megoldás mindkét problémára, mivel lezárja a hajvégeket, így megtartja a szálak nedvességtartalmát, ami gyorsabb hajnövekedést és egészségesebb tincseket eredményez.A meleg ollós hajvágás bármilyen hajtípusnál alkalmazható, legyen akár hosszú vagy rövid, vékony vagy vastag szálú a hajkoronád. Az eljárás lényege, hogy a fodrász a számítógép által vezérelt meleg pengék segítségével lezárja az elvágott hajvégeket, így – a normál hajvágással ellentétben – a proteinek és a természetes nedvesség a szálakban maradnak. A bezárt „építőanyagok” segítik a haj regenerálódását, így hajad nemcsak egészségesebb lesz, hanem gyorsabban is fog nőni. E technika segítségével hajad akár másfél centit is nőhet egy hónap alatt, míg a hagyományos technikával átlagosan egy centivel lesz hosszabb.

Vége a töredezett hajvégeknek!Mint azt már említettük, a meleg ollós vágás egyik pozitívuma, hogy a haj megőrzi természetes nedvességét, ezért nem lesz száraz és töredezett a hajvéged. Azzal, hogy lezárja a hajszálak felületét, hajunk kevésbé lesz kitéve a környezet káros hatásainak. Természetesen ezt nem azt jelenti, hogy el kell dobnunk a jól bevált hajápolóinkat, csak azt, hogy nem kell többé az összes hajvég ápolót felvásárolnunk ahhoz, hogy hajunk csillogó és egészséges legyen.

A meleg ollós hajvágás ára szalonunkban közel duplája a normál technikának, van, ahol ennek háromszorosáért vágják le ezzel a módszerrel a hajad. Bár a többszörös ár első hallásra kicsit húzós lehet, hosszú távon megéri, mivel egy meleg ollós vágás után sokáig nem kell vágatnod és nem kell minden pénzed hajápoló szerekre költened!

Mindenképp nézz körül az interneten, mielőtt elindulnál hajat vágatni, mert nem mindenhol dolgoznak ezzel az eljárással. Ha festve, vagy dauerolva van a hajad, ne aggódj, a meleg ollóval vágott haj mindenképpen egészségesebb lesz!

A hajvágás ezen technikája a fodrász számára esélyt biztosít arra, hogy a sok roncsoló folyamatot követően valami lényegesen pozitív dolgot tegyen a haj szerkezetével. 

 

További kiemelt szolgáltatásaink: Bio hajfestés a természet színeivel és erejével - Tartós hajkiegyenesítés
Extra női-férfi-gyermek hajvágás - Modern melír és festési technikák-OMBRE-SOMBRE….

Intenzív hajszerkezet építés, STEAM POD keratin hajszerkezetbe való visszaépítése a gőz erejével- Vas Krisztina ajánlásával

L’Oréal Steampod minden fodrászatba! Hogy mire jó? Hát, a következő pár sorban mindent megtudhatsz róla, íme: Steampod rendszer az egészséges és sima tapintású hajért.
A Steampod a L’Oréal Professionnel első saját márkájú fodrászati eszköze, melyet a Rowenta Salon márkával közösen fejlesztett ki.A 8 szabadalommal védett eszköz a L’Oréal Professionnel első, kimagasló technológiájú gőz-hajkiegyenesítő lapvasa. Különleges technológiája révén mélyen táplálja és regenerálja a hajszálakat, valamint a haj felületét simává és csillogóvá varázsolja.Egy szolgáltatás, mely egyszerre formázza és ápolja a hajat. A Loreal Steampodnak köszönhetően a haj puha tapintásúvá válik, csillogó és fényes lesz. A mélyen ható ápolás révén a természetes, festett, melírozott, szőkített vagy dauerolt haj egyaránt visszanyeri egészséges vitalitását, valamint könnyebben kezelhetővé válik.

Mindegy, hogy a vendég álma a szögegyenes haj vagy gyönyörű hullámok: a Steampod mindezt képes valóra váltani amellett, hogy regenerálja a hajat.
A tápláló hatás hajtípustól függően 3-5 hajmosásig tart, eredményeképp a haj könnyebben formázható és a reggeli készülődés is jóval kevesebb ideig tart a megszokottnál.

 

REPAIR IRON Ultrahangos,infravörös, mélyfeltöltő hajápolás Kiss Márta ajánlásával

Legújabb szolgáltatásunk a megfelelően ápolt és egészséges haj érdekében került bevezetésre üzletünkben!!! Tápláló és regeneráló hajápolás, mely kellően fényes és selymes frizurát eredményez!!!
A kezelés bármely fodrászati szolgáltatás mellé illeszthető, összesen + 20-30 percet vesz igénybe.

Mire tervezték ezt a hajápoló eszközt?
Az új eszköz használatával a különböző tápláló és regeneráló termékek felszívódása nagymértékben javul. Ezek az anyagok nem mindig képesek külső segítség nélkül beépülni a hajba, gyakran a szerkezete sem zárul le 100%-osan, így a részben nyitott szerkezetnek köszönhetően a haj veszít nedvességtartalmából, a tápanyagok gyorsan távoznak a fehérjék feloldódnak ezért tart gyakran csak mosástól mosásig egy hajpakoló, hajápoló vagy szérum használata. A Repar Iron hajápoló hajvasaló használatával a felszívódás sokkal hatékonyabb!
A kezelés alatt nem éri hőhatás a hajat, a vasaló nem melegszik fel, csupán az infravörös sugarak és az ultrahang segítségével dolgozunk!!

A Repair Iron eszköz használata és a hatóanyagok kiválasztása
A Repar Iron hajvasaló használatakor a hajra ápoló anyagokat teszünk, gondosan kiválasztva a haj minőségének és igényének megfelelő terméket, majd a tincseket többször átvasaljuk. Ezzel a folyamattal a tápanyagokat a haj belső szerkezetébe juttatjuk, belülről táplálva azt. Mint a fentiekben említettük, a kezelés nem csupán mosástól-mosásig tart, mert jobban beépülnek, illetve felszívódnak a tápláló termékek és a különleges technológiának köszönhetően teljesen lezárul a haj szerkezete, így a következő mosásnál nem távoznak a hatóanyagok.
Amint elvégeztük a kezelést, a felesleges anyagokat gyengéden kimossuk a hajból és a frizurát igény szerint formázzuk.
A hatóanyagok kiválasztásánál több szempontot is figyelembe veszünk, más és más ápoló terméket használunk natúr, festett, szőkített, melírozott, hullámosított és egyenesített hajon.

Mi az infravörös sugarak funkciója?
Kórházakban az orvosok arra használják az infravörös sugárzást, hogy sebeket gyógyítsanak fájdalommentesen. Itt arra használjuk, hogy a haj sérült szöveteit helyrehozzuk és serkentsük a hajtövek vérkeringését, ettől a haj egészségesebb, megfelelően táplált lesz.
A 680 nm infravörös fény helyreállítja a hajrostokat és azok rugalmasságát, lezárja a hajat borító külső réteget, így bennmaradnak az értékes tápanyagok!

Mi az ultrahang funkciója?
A víz 3 fajta halmazállapotban létezhet: szilárd (0 °C alatt), folyékony és gáz (100 °C felett). Az ultrahang sugarai képesek gázneművé változtatni a hajban lévő vizet és megváltoztatni molekuláris összetételét.
Ez a mágneses vibrálás (másodpercenként 36000) garantálja a víz és/vagy a tápanyagok felszívódását.

Hogy működik együtt ez a kétfajta technológia?
Az ultrahang segítségével minden értékes tápanyag felszívódik a hajba, az infravörös sugaraktól pedig begyógyulnak a haj sérült szövetei, hő használata nélkül. A haj külső rétege lezárul, a haj visszanyeri rugalmasságát, a tápanyagok, illetve pigmentek könnyebben felszívódnak a kezelés után.

Meddig tart a kezelés pozitív hatása?
Hajtípustól és hajápolási szokásoktól függően, nagyjából 2 hónapig.
Ez alatt az idő alatt a haj fehérjetartalma, rugalmassága visszaáll, a bevitt tápanyagok, pigmentek pedig könnyedén felszívódnak, anélkül, hogy kárt tennénk a hajban.

Várunk mindenkit szeretettel, aki szívesen kipróbálná ezt az új és eredményes hajápolási rendszert!
A kezelés ára hatóanyaggal együtt 3000-6000 Ft, a frizura elkészítése plusz költség.
A kezelés időtartama: hajmennyiségtől függően 20-30 perc.

Alkalmi és esküvői frizurák, kontyok készítése

HAJHOSSZABBÍTÁS-kizárólag vegyszermentes, valódi haj felhasználásával, GARANCIÁVAL!


Elérhetőségeink:

Kozmetika:
Tóth Márta:06-30-227-23-40 (szalonvezető-kozmetikus- sminktetováló-3D műszempilla-smink-elektrokozmetika)
Molnár Tímea (kozmetikus-fülbelövés-smink) 06-70-943-29-88

BODY SPACE VACUTHERM
06-30-2272-340

Fodrászat:
Vas Krisztina:06-30-425-15-73
Várnagy Nikolett (férfi-női-gyermek fodrász) 06-30-607-09-88
Kiss Márta 06-70-284-2947

Gyógypedikűr:
Péczi Karolina:06-20-273-37-22

Cím:
2900 Komárom,
Táncsics M. u. 35

E-mail:
orchideabeautyszalon@gmail.com

Nyitva tartási idő:

H: Szünnap
K: 10.00 - 18.00
Sz: 10.00 - 1800
Cs: 10.00 - 18.00
P: 10.00 - 18.00
Szo: 9.00 - 13.00
V: Zárva

Készséggel állunk rendelkezésre-lehetőségeinkhez mérten- az ettől eltérő időpontokban is, előzetes egyeztetés alapján!