Aktuális akcióink:

ÚJDONSÁG!!!
*Alakformálás*-*Fogyás*-*Cellulit* mentesítés
INFRATRÉNER-zárt rendszerű fekvő bicikli és futópad
"BODY SPACE VACUTHERM"--Több mint szépség- EGÉSZSÉG!
06-30-2272-340

LEPD MEG SZERETTEIDET AJÁNDÉKUTALVÁNNYAL!
Az utalvány értékét és tartalmát TE határozod meg, igényeid szerint, kötöttségek nélkül.
Kérésedre segítséget nyújtunk a választásban!
ELEGÁNS MEGLEPETÉS BÁRMILYEN ALKALOMRA!

RÁDIÓFREKVENCIÁS Full Lifting
Arcfiatalítás (lifting & ránctalanítás) bérletre 50%-os kedvezményt adunk!
Ne hagyd ki,szépülj nálunk garanciával és ÓRIÁSI KEDVEZMÉNNYEL!

ALAKFORMÁLÁS TESTKEZELÉSSEL
RÁDIÓFREKVENCIÁS kezelések testen:-20%
-zsírbontás
-feszesítés
-cellulitmentesítés, továbbá

SZEMÉLYRE SZABOTT BÉRLET ÉS CSOMAG AKCIÓK FOLYAMATOSAN!
Kérj ajánlatot az általad választott szolgáltatásokra, egyéni kombinációban, igényeidnek megfelelően!

Szolgáltatások fodrászatunkban

STEAM POD=Tükörfényes, egészséges hajkorona!A LOREAL PROFESSIONNEL  kiváló minőségű hajfestékeivel, hajformázóival, hajápolókkal és hajgyógyászati termékekkel várjuk kedves vendégeinket, akikkel meg szeretnénk ismertetni az egészséges hajak, csodálatos hajszínek, és a szuper frizurák birodalmát. Az általunk használt termékek, szakmai hátterünk és technikai felszereltségünk maximálisan kielégítik korunk elvárásait, munkánkkal kapcsolatos igényeinket, ezzel is vendégeink megelégedését szolgálva.

Fodrászatunk felöleli a szakma által kínált majdnem összes szolgáltatást. Foglalkozunk hajas fejbőr egészségével, profi női, férfi és gyermek hajvágással, különböző trendi festés és melír technikák alkalmazásával, köztük a bio hajfestéssel, hajhosszabbítással, esküvői és alkalmi frizurák készítésével, fonatokkal, kontyokkal, extrém és nem extrém póthajak, kiegészítők felhasználásával. Segítséget tudunk nyújtani a megfelelő frizura, szín, alkalmi frizura megválasztásában. Alkalmi frizurák készítésénél, esküvőre történő felkészítésnél összehangolt munkát folytatunk sminkes, kozmetikus és műkörmös kollégáinkkal –mind a stílus, mind a színek tekintetében-figyelembe véve vendégünk egyéniségét és a rendelkezésre álló idő kihasználását is. Ha felkeltettük érdeklődését, tekintse meg galériánkat, ahol munkáinkkal ismerkedhet meg.

 

 Alakalmi frizurák, Menyasszonyi frizura,  Kontyok

Legyen élete legszebb napja, az esküvő, vagy szalagavató, színház vagy csak egy igazi farsangi bál. Ilyenkor Ön van a középpontban és kötelező az alkalmi frizura. Fodrászatunkban lehetősége nyílik tökéletes alkalmi frizurájának a megalkotására.

Legyen az alkalmi frizura akár professzionális konty, egyszerű laza feltűzés, akár összetett fonás, vagy gyöngyökkel, tűkkel, élő virágokkal, csillámmal, tollal, szalaggal díszített hajköltemény – fodrászaink a maximumot hozzák ki hajából.

Az alkalmi frizura készítés alapszabálya, hogy időben felkeressen minket. Így  az egyéniségéhez, ruhájához, alkalomhoz illő frizurát megbeszélhetjük és marad  idő az esemény előtti próba frizurára. Ekkor még alkalmunk van változtatni, illetve a díszítést lefixálni. Természetesen fantáziánk szárnyalhat, bármit megvalósítunk,kívánságának megfelelően.

  

Hőillesztéses hajhosszabbítás

A hőillesztéses hajhosszabbítási technikánál a haj nem veszti el a tincsességét, kézzel, újjal bele lehet túrni.. A póthajból, ami mindig eredeti, vegyszermentes haj, egy vékony tincset a saját haj azonos vastagságú tincséhez rögzítünk. Digitális hőillesztő géppel aktivizáljuk a kapcsolódási pontokat, megfelelő hőmérséklet szabályozással, anélkül hogy ez károsan hatna a hajra és a fejbőrre. Az illesztések észrevétlenek maradnak az őket elfedő haj alatt, így akár kontyba, lófarokba kötve is kényelmes viselet.

A haj applikálásához különféle keratinos anyagok használatosak. Ez az anyag sem a saját sem a póthajat nem roncsolja, abszolút fejbőrbarát anyagokat tartalmaz. A tincsek kizárólag 100%-osan valódi, természetes, erdeti hajból készülnek. Különböző színekkel melírhatást érhetünk el, vadító kontrasztokat alakíthatunk ki, az eredeti haj vegyszeres kezelése nélkül.

A hajhosszabbítás,dúsítás illetve pótlás a haj növekedésétől függően 2-3 hónapig maradhat a fejen. 3-4 cm-es lenövés után le kell szedni a póthajat és újra tincsezés után ugyanazt a hajat a tőhöz  megfelelően visszarögzíteni. Tehát a beavatkozást meg lehet ismételni, a vendéghajat többször is fel lehet használni. Hosszabb ideig fennhagyva, amikor már nagyobb a lenövés, illetve nem megfelelő a napi ápolás, bekócolódhat, összeakadhat, ezért speciális ápolásra van szükség!

 

Mosás-Előkészítés

A frizura elkészítésének elengedhetetlen kelléke a megfelelő előkészítés, mint például a mosás.  Megtisztítjuk a mindennapi szennyeződésektől a hajat és a fejbőrt, természetesen a hajtípusnak megfelelő professzionális samponnal. Ha szükséges, mélytisztító fejbőr radírt is alkalmazunk. Vendégeinket minden esetben vizes fejmasszázzsal kényeztetjük, miközben a tápláló és egyben hajápoló anyagoknak köszönhetően hajszálaik új életre kelnek. A haj állapotától függően lehetőség van különböző pakolások, maszkok igénybevételére is, akár gőz vagy hőterápiával.  A hajápolás után kiválóan formázhatóvá válik a haj.

 

Hajvágás

A haj egészségének megőrzése érdekében minimum 2 havonta ajánlott egy frissítő, megújító hajvágás. Ez idő alatt a haj elveszíti a formáját, tartását, egészségét. Vége és felülete roncsolódhat, fénytelenné, sprőddé válhat. A külső hatások által okozott sérüléseket érdemes kezelni, de nem elég a hajápolók használata. Külső hatások lehetnek az UV sugárzás, klóros, esetleg sós víz, nem megfelelő otthoni kezelés, festés, hajvasaló használata, sapka, gallér általi dörzsölés. Ezeket a sérüléseket csak hajvágással lehet helyrehozni.

A hajvágás megkezdése előtt megbeszéljük a vendég elképzelését a frizuráról. Eközben hajdiagnosztikát végzünk, vagyis felmérjük a haj állapotát, minőségét. Figyelembe vesszük az arcformát, a forgók állását a haj roncsoltságát valamint a Vendég egyéniségét. Mindezek azért   szükségesek, hogy vendégünk a kész frizurával maga is könnyen boldoguljon, továbbá az otthoni hajápoláshoz szükséges tanácsokkal is el tudjuk őt látni.

A hajat típusnak megfelelő samponnal megmossuk, majd utókezelőként balzsamot, vagy pakolást viszünk fel a hajra. A mosás után, a frizurának megfelelően levágjuk a hajat, különböző vágási technikák alkalmazásával. Befejezésként- a megfelelő finis termékek alkalmazásával- a megbeszélt fazonnak megfelelően készre szárítjuk a frizurát.

 

Melír

A különböző melír technikák alkalmazásával kiváló lehetőség nyílik a haj színének  izgalmasabbá, érdekesebbé tételére, vagy egyszerűen a frizura vonalainak hangsúlyozására, továbbá a fények, színek játékával lehetőségünk van természetes szépségünk kiemelésére. A melírozást bevethetjük  mindazoknál, akiknek egyszínű a haja, vagy egyszínűre van festve, és fel szeretné dobni, újdonságot, színt szeretne megjelenésének adni, vagy csak egyszerűen eleganciájával szeretne kitűnni a tömegből, finoman ezzel is magára irányítva környezetének figyelmét.

 

Festés

Vendégünkkel konzultálva kiválasztjuk a számára előnyös színt. A  kívánt színt felvisszük a hajra és a megfelelő hatóidő lejártával alaposan lemossuk. Természetesen, a festést és a melírozást alkalmazhatjuk egy időben, a festékek hatóidejét figyelembe véve. A festést követően a alaposan eltávolítjuk a hajfestéket a hajszálakról és a fejbőrről. A megfelelő sampon és balzsam, hajápolók használata a vegyszeres munka után nagyon fontos. Ezután kívánság szerint vághatjuk, száríthatjuk a frizurát.

Birtokában vagyunk az ősz hajnál alkalmazandó eljárásnak, amivel az ősz szálak befedését  tudjuk biztosítani.   Ebben az esetben  speciális előkezelést végzünk, hogy egységes legyen az elért hajszín.

Korunk elvárásának megfelelően törekszünk a szervezetet egyre jobban kímélő anyagok felhasználására. Ilyen termék a nálunk is megtalálható a  BIO hajfesték, mely minden káros anyagot nélkülöz, ezért  komoly betegségek esetén sem ellenjavallt a használata.

A hajfestés egy változás lehet azoknak, akik nincsenek megelégedve hajuk színével, vagy az ősz hajszálak mennyisége már zavaró számukra. Egy új és jól megválasztott hajszín a magabiztosság, az újdonság, és jól ápoltság üzenetét sugározza, amely a viselőjének több sikert és önbizalmat nyújt. Ezért mindazoknak ajánljuk, akik szeretnének valami teljesen újat kipróbálni.

 

Hajtő festése, blansolása

A hajtő festése, tőfestés a lenőtt hajrészek festését jelenti. A festéket csak a lenőtt hajrészekre visszük fel. Hatóidő lejárta előtt fellazítjuk a festéket a hajról a fejmosó tálnál, majd ráhúzzuk a festéket a hajhosszra. Ezzel újra egyszínűvé, fényessé tesszük a hajat.

A blansolással akár 7 árnyalatot is világosíthatunk a hajon. Ezt a hatást hajfestéssel nem lehet elérni, ezért van szükség a blansolásra.

Száraz, nem megmosott hajon végezzük a hajtő szőkítését. A kívánt színhez mérten kikeverjük a megfelelő szőkítő készítményt és ecset segítségével felvisszük a lenőtt hajrészekre. Ennél az eljárásnál egyénenként más a hatóidő, ezért folyamatosan figyelni kell a hajat. Amikor elértük a  megfelelő színmélységet, alaposan leöblítjük és gyengén megmossuk a hajat. Ezután az előre kiválasztott színt ráfestjük a már leblansolt hajtőre.

 

Blansolás teljes hajhosszon

A kívánt színhez mérten kikeverjük a megfelelő szőkítő készítményt és felvisszük először a hajhosszra, majd a hajvégre. Amikor majdnem elértük a megfelelő színmélységet, akkor felvisszük a hajtőre. Mivel nincs konkrét hatóidő, ezért folyamatosan figyeljük a hajszínt, majd a megfelelő színmélység elérésekor alaposan leöblítjük és gyengén megmossuk. Ezt követően átszárítjuk, majd a kívánt színre befestjük, hogy egységes színű legyen mindenhol a Vendég frizurája. Végül a Vendég kérésének megfelelően szárítjuk a haját.

 

Dauer és hajkímélő tartós hullám

Dauer és tartós hullámosítás készítése előtt előkezeljük a hajat, megállapítjuk a csavarási módokat és irányokat. A hajat egyszer gyengén megmossuk, fellazítva ezzel a hajat. Ezután a kívánt méretű csavarókra felcsavarjuk a hajat. A felcsavart hajat felitatjuk a haj minőségének megfelelő dauervízzel, majd a hatóidő lejárta után leöblítjük, fixáljuk a még csavarókon lévő hajat, ez lezárja a haj belső szerkezetét. Ezáltal felveszi a haj a csavaró formáját. Gyengéden leöblítjük, és utókezelőként balzsamot, vagy ápolót rakunk rá. Ezután kívánság szerinti szárítjuk. Szalonunkban kizárólag hajkímélő hullámosítót használunk.

A hullámosítást volumennövelésre, vagy térfogatnövelésre használjuk. Mindezt úgy tudjuk elérni, hogy a sima és rendszerint ritka hajba rugalmas, lágy esésű tartós hullámokat készítünk. Azoknak a vendégeknek ajánljuk, akiknek tartás nélküli, lelapuló, rendszerint ritka és/vagy gyorsan zsírosodó, kezelhetetlen  a haja. Illetve minden olyan vendégünknek, akik szép egyenletesen göndör frizurát szeretnének maguknak.

 

Hajgyógyászat, a hajas fejbőrápolása

A hajgyógyászathoz azok a kezelések tartoznak, amelyek a hajas fejbőrt érintő  kozmetikai problémák gyógyítását, egészségének helyre állítását  szolgálják. Fodrászatunk lehetőséget kínál a különböző professzionális haj- és fejbőrápolókkal való megismerkedésre. A szalonunkban már kipróbált és bevált regeneráló, gyógyító termékek kúra-szerű alkalmazása javasolt, akár otthoni ápolásra is.

A hajgyógyászat során figyelembe kell venni az egész szervezet működését is. Sok probléma oka, forrása lehet testi, lelki állapotunk, esetleg betegség. Egyre nagyobb stressznek vagyunk kitéve -nem beszélve a fokozott környezeti ártalmakról- ez jelentkezik fejbőrünkön is. Szerencsére ma már a fodrászok számára is van lehetőség, hogy a különböző problémára megfelelő készítményeket ajánljanak, hiszen csak az egészséges haj lehet szép! Továbbá a szalonban történő kezelés folyamatosságot, rendszeres odafigyelést kíván.

A problémák négy fő csoportba sorolva:

 

Korpa, hajunk örök ellensége

Korunk egyik leggyakrabban előforduló fejbőrrel kapcsolatos problémája a korpa. A felnőtt lakosságnak kb. 60%-a legalább egyszer találkozik ezzel a problémával. A fejbőr, akárcsak a testünket fedő bőr bármely más része, állandóan hámlik, azaz a felszínéről eltávoznak az elszarusodott, elhalt sejtek, melyek állandóan pótlódnak a sejtosztódás révén. Ez a természetes megújulási folyamat az egészséges bőrnél 28 napig tart, de a hámlás ritkán válik szabad szemmel láthatóvá.

A korpa kialakulásában több tényező játszhat szerepet: hormonális változások, fokozott faggyútermelődés, allergia, stressz, helytelen táplálkozás stb. A problémával küzdő  embereknek tudniuk kell, hogy ez hajlam kérdése, és sohasem lehet elmulasztani végérvényesen. Viszont azt sem árt tudni,, hogy nagyon jó szerek vannak ma már a kordában tartására.

 

Zsíros haj és fejbőr

A túlzott mennyiségű faggyú  sok negatív hatást von maga után: hajhullást, mikrobák és gombák megtelepedését, a hidro-lipid burok sérülése által. A túlzott zsírosodás gátolja a hajhagyma megfelelő ellátását és táplálását. A faggyúmirigy túltermel, visszafolyik a zsír a szőrtüszőbe, elpang, elzárja a hajhagymát. Ezáltal a hajhagyma nem jut kellő tápanyaghoz és oxigénhez, a hajszál elvékonyodik és kialakul a hajhullás. Ezért elengedhetetlenné válik olyan kezelés alkalmazása, mely elősegíti a sejtek épségét és egyensúlyba hozza  a faggyúmirigyek működését.

 

Száraz haj és fejbőr

Ebben a rendellenességben szenvedők fejbőre száraz tapintású, a haj fénytelen, esetenként a hajszálak töredeznek. Erős tápanyaghiány mutatkozik, melyet a vendég maga- az egészséges táplálkozással és életmóddal, a szakember pedig mélytáplálással és hidratálással, esetleg masszázzsal stimulálva a vér keringését, ezzel is fokozva az oxigén ellátást- tud segíteni  .

 

Hajhullás

A hajhullás akkor tekinthető rendellenesnek, ha túlzott mértékű és hiányzik a normál újra kinövés, esetleg ha foltos. Minden esetben, amikor egy túlzott mértékű vagy abnormális  hajhullást látunk,beszélgetéssel keressük a lehetséges kiváltó okot, majd egy speciális kezelést javaslunk stimulálva a szőrtüszőt, elősegítve ezzel a vérellátást.

Természetesen nem minden – a fentiekben említett- probléma kezelhető kozmetikai problémaként. Szakembereink csak az ide sorolható és az átlagostól nem eltérő esetekben nyújthatnak segítséget. Az ezektől lényegesen eltérő, speciális vizsgálatot és gondozást igénylő tünetekkel jelentkező vendégeinknek orvosi segítség igénybevételét javasoljuk!

 

 

 

Elérhetőségeink:

Kozmetika
Tóth Márta:06-30-227-2340 (szalonvezető-kozmetikus- sminktetováló-elektrokozmetika-RádioFrekvencia-IPL végleges Szőrtelenítés-Rozácea-Akne--Pigmentfolt mentesítés, Oxigén Terápia)

Alakformálás-Fogyás-Cellulit mentesítés
Infratréner-zárt rendszerű fekvő bicikli és futópad BODY SPACE VACUTHERM
06-30-227-2340

Fodrászat
Vas Krisztina:06-30-425-1573
Várnagy Nikolett (férfi-női-gyermek fodrász,OXYGENI-Hajgyógyász) 06-30-607-0988

Cím:
2900 Komárom,
Táncsics M. u. 35

E-mail:
orchideabeautyszalon@gmail.com

Nyitva tartási idő:

H: Szünnap
K: 10.00 - 18.00
Sz: 10.00 - 1800
Cs: 10.00 - 18.00
P: 10.00 - 18.00
Szo: 9.00 - 13.00
V: Zárva

Készséggel állunk rendelkezésre-lehetőségeinkhez mérten- az ettől eltérő időpontokban is, előzetes egyeztetés alapján!