Aktuális akcióink:

ÚJDONSÁG!!!
*Alakformálás*-*Fogyás*-*Cellulit* mentesítés
INFRATRÉNER-zárt rendszerű fekvő bicikli és futópad
"BODY SPACE VACUTHERM"--Több mint szépség- EGÉSZSÉG!
06-30-2272-340

LEPD MEG SZERETTEIDET AJÁNDÉKUTALVÁNNYAL!
Az utalvány értékét és tartalmát TE határozod meg, igényeid szerint, kötöttségek nélkül.
Kérésedre segítséget nyújtunk a választásban!
ELEGÁNS MEGLEPETÉS BÁRMILYEN ALKALOMRA!

RÁDIÓFREKVENCIÁS Full Lifting
Arcfiatalítás (lifting & ránctalanítás) bérletre 50%-os kedvezményt adunk!
Ne hagyd ki,szépülj nálunk garanciával és ÓRIÁSI KEDVEZMÉNNYEL!

ALAKFORMÁLÁS TESTKEZELÉSSEL
RÁDIÓFREKVENCIÁS kezelések testen:-20%
-zsírbontás
-feszesítés
-cellulitmentesítés, továbbá

SZEMÉLYRE SZABOTT BÉRLET ÉS CSOMAG AKCIÓK FOLYAMATOSAN!
Kérj ajánlatot az általad választott szolgáltatásokra, egyéni kombinációban, igényeidnek megfelelően!

Sminktetoválás

PERMANENT MAKE-UP

 

Smink, amely soha nem mosódik el. Strandon, sportoláskor, de még a reggeli ébredéskor és az intim pillanatokban is tökéletes marad. A sminktetoválás a nap 24 órájában biztosítja a tökéletes megjelenést, napi időráfordítás nélkül.

A permanent make-up feladata az arc természetes harmóniájának megteremtése, a szem a szemöldök és a száj hangsúlyossá tétele, az arc karakteréhez leginkább illeszkedő forma kiválasztásával, a bőr tónusához igazodó színekkel. Mi elkészítjük, amit nem rajzolt meg a természet vagy elmosott az idő.

Kinek ajánljuk a sminktetoválást?

Mindenkinek, aki nem tudja vagy, nem szereti magát sminkelni, vagy szeretne megszabadulni az időigényes sminkelés napi rutinjától. Mindenkinek, aki nem szereti, ha a nap során elkenődik a sminkje, egész nap során kifogástalan sminket szeretne. Mindenkinek, aki az intim pillanatokban, és rögtön ébredés után is tökéletes megjelenésre vágyik. Mindenkinek, aki sport közben is a legelőnyösebb arcát szeretné mutatni. Bárkinek arca esztétikai hibáinak korrigálásra (hiányos, előnytelen formájú vagy aszimmetrikus szemöldök, aszimmetrikus, túl keskeny, túl vastag, kontúr nélküli vagy túl világos ajkak, szomorú formájú, túl keskeny vagy túl kerek szem.) Bárkinek arca előnyös oldalainak hangsúlyozására. Bárkinek, aki újra szeretné rajzolni arcának idő által elmosott kontúrjait.

Mi a permanent make-up vagy sminktetoválás?

Speciális pigmentek bőrbe juttatása mechanikai úton, speciális mikropigmentáló készülékkel. A sminktetoválás 2-3 évig tart, így a divat és az egyéni ízlés változásának megfelelően időről-időre változtatható.

Nemzetközi trendek a sminktetoválásban

Egyre inkább divat a természetesnek ható tartós smink. Az eredetihez megtévesztésig hasonlító szálas szemöldököt tudunk készíteni, amit két vagy akár három különböző színből állítunk össze, ami még inkább térhatásúvá teszi. A nappali smink egyre több elemét el tudjuk készíteni tartós sminkként, például a szemöldökemelést, a szemhéjsatírozásokat, vagy a szemforma optikai korrekcióját. Ma már vannak kimondottan férfiak számára kialakított technikák is – például az ajkak teltebbé varázsolására, vagy a szempillák sűrítésére – amik annyira természetesen hatnak, hogy az elkészült tetoválásról senki nem veszi észre, hogy nem eredeti.

Permanent make-up készítés

A permanent make-up eljárásokat high-tech, komputervezérelt, lézerrel ellátott, az űrtechnikában használatos titánium készülékkel és kiváló minőségű, gyönyörű színárnyalatú, biztonságos gamma sterilizált  festékekkel a legújabb,nemzetközi technikák alkalmazásával, a legszigorúbb higiéniai szabályok betartásával készítjük.

 

·         Szemöldök tribal technikával

A legfeltűnőbb technika, melynél teljesen besatírozzuk a megrajzolt formát. Azok számára ajánlott, aki szeretik a karakteres megjelenést, illetve eredeti szemöldöküktől teljesen eltérő formát szeretnének viselni arcukon.

·         Szemöldök satír technikákkal

Természetes hatású, szemöldök szálakból összeállított technika. Alkalmazható ritkább és sűrűbb szemöldök formájának korrigálására, vagy hiányosságainak kiegészítésére.

·         Szemöldök 3D technikával

A legtermészetesebb hatású, két vagy három színből összeállított szálas szemöldök technika.

·         Szemöldökemelés

A természetes bőrszínnél egy-két árnyalattal világosabb színnel emeljük ki a szemöldök vonala alatti megfelelő területet. Ez mindenkinek előnyös, és a kissé lógó végű, “szomorú” szemöldökök optikai korrekciójára is kiválóan alkalmas.

·         Szempillasűrítés felül

A ritka vagy világos színű szempillákat megerősítő nagyon természetes technika. A szempillatövek közé húzott fekete, vagy sötétbarna vékony vonal.

·         Vékony tusvonal felül

Kiemeli a tekintett, és korrigálható vele a szemforma. A szem és az arc színeihez leginkább illeszkedő színnel készítjük .Az eljárás ajándékként tartalmazza a szempilla sűrítést!!!

·         Vastag tusvonal felül

A szem kiemelésére és a szemforma korrekciójára alkalmas, a szem és az arc színeihez leginkább illeszkedő színnel készül. Az eljárás ajándékként tartalmazza a szempilla sűrítést!!!

·         Szempillasűrítés alul

A ritka vagy világos színű szempillák megerősítésére és hangsúlyosabbá tételére alkalmas, nagyon természetes technika. A szempillatövek közé tett pontokból készül.

·         Tusvonal alul

Hangsúlyosabbá teszi a tekintetet, illetve szépen korrigálható vele a szemforma. Az eljárás ajándékként tartalmazza a szempilla sűrítést!!

·         Egyéb kreatív szemhéj technikák:

Szemhéj fény, smokey eyes, árnyékolás

·         Szájkontúr

Megerősíthető vele az elmosódott természetes szájkontúr. Az eredeti szájszínnel elkészítve teljesen természetes hatású.

·         Szájkontúr + fél satír

Korrigálható vele a száj formája, kismértékben nagyítható vele a száj, illetve optikailag teltebbé teszi az ajkakat.

·         Szájkontúr + teljes satír

Szebb, teltebb és élénkebb színű ajkak varázsolhatók segítségével.

·         Szájemelés

A száj körüli megfelelő részek világosításával, optikailag teltebbé tehető a száj, és korrigálható a forma. Éveket fiatalít a megjelenésen.

·         Férfi szájtechnika

Titkos, láthatatlan kontúr nélküli technika, mely karakteresebbé és teltebbé varázsolja az ajkakat, anélkül, hogy bárki észrevenné a beavatkozást.

·         Színkorrekció

Meglévő tetoválások szín felfrissítése.

Gyakori kérdések és hasznos tudnivalók a sminktetoválásról:

Kaphatok-e valamilyen betegséget vagy fertőzést a sminktetoválás során?

Abban az esetben, ha a szakember betart minden higiéniai szabályt, teljesen veszélytelen, nincs egészségügyi kockázata.

Mik ezek a higiéniai szabályok?

Minden eljárásnál új, steril tűt, profi gép esetén modult kell használni, amit a vendég szeme előtt bont ki a kozmetikus a darabonkénti, steril csomagolásból.

Győződjön meg róla, hogy a szakember steril festéket használ. Ön előtt, eredeti csomagolásból önti ki a festéket és még az Ön használt festékét sem teszi el a következő alkalomra csak Önnek. Gondoljon bele, hogy 1-2 hónap alatt a festékbe keveredett vér és testnedv bomlásnak indul, és nagyon csúnya fertőzés vagy betegség lehet a következménye.

Kozmetikusa használjon mindig gumikesztyűt attól a pillanattól, ahogy tűvel érinti a bőrét. Még a legjobb ismerősénél sem lehet benne biztos, hogy nem hordozója-e valamilyen vér útján fertőző betegségnek.

A sminktetoválás során minden olyan felületet, amit a kozmetikus megérinthet az eljárás közben (pult-asztal, lámpa, készülék. ) le kell.

Okozhat allergiát vagy más betegséget a tetováló festék?

Még ma is vannak forgalomban olyan festékek, ami egészségre káros, rákkeltő anyagokat tartalmaznak. Önnek joga van meggyőződni róla, hogy a kozmetikusa által használt festék bevizsgált-e, és rendelkezik-e a szükséges bizonyítvánnyal. A minősített festéket nem okoznak semmilyen problémát.

Hány alkalom szükséges?

A sminktetoválás általában két alkalomból áll, de nem ritka a harmadik alkalommal történő korrekció sem. A második alkalom esetleges szükség szerinti javítása és véglegesítése az első alkalomnak. Az ár  mindkét alkalmat tartalmazza. A harmadik alkalom általában akkor válik szükségessé, ha a vendég már többedszer tetováltatja a szóban forgó területet és a szövet roncsolódott és/vagy ismeretlen eredetű pigmentet tartalmaz a bőr. Ebben az esetben -mivel ez egyedi- a harmadik javítás megegyezés kérdése.

Két kezelés között hány napnak, kell eltelnie?

Az első és második alkalom között legalább 1 hónap, de maximum 3 hónap telik el.

Meddig tart a sminktetoválás elkészítése?

Ellentétben azzal, amit a sminktetoválásról tartanak, és ahogyan sokan készítik, a legtöbb sminktetoválás az első tűszúrástól az utolsó tűszúrásig  területenként 20-30 perc alatt elkészíthető. Természetesen az előkészületekkel, a forma felrajzolásával együtt ennél több, kb. 2 óra a teljes elkészítés ideje.

Mennyi az élettartama a sminktetoválásnak?

A sminktetoválás 2-3 évig tart, így a divat és az egyéni ízlés változásának megfelelően időről-időre változtatható. Ha Önnek teszik az elkészült sminktetoválása, akkor érdemes 1-2 éven belül átüttetni, amennyiben változtatni szeretne a formán, érdemes megvárni még elhalványodik, és új formát lehet rajzolni.

Mi a különbség a sminktetováló gépek között?

A profi sminktetováló gépeknél a tű mozgása sokkal precízebb, a tű le -fel mozgása mellett az oldalirányú rezgés minimális, így kisebb a fájdalomérzet eljárás közben, kevésbé roncsolja a bőrt, és egyenletesebben juttatja a bőrbe a festéket. Egy jó minőségű high-tech készülékkel a smintetoválás után képződött seb sokkal hamarabb gyógyul, és a végeredmény szebb, egyenletesebb szín, mint az egyszerűbb géppel készült sminktetoválásoknál.

A következő képen egy összehasonlítás látható, mely a Dream Liner L3000 high-tech sminktetováló készülék kézi egységével, és egy egyszerű sminktetováló géppel húzott vonalat hasonlítja össze. A tízszeres nagyításon jól látható, hogy a Dream Liner sminktetováló készülék kézi egysége nagyon finoman nyitja meg a bőr pórusait, redukálva ezzel az ödémát és a szükségtelen pigmentkimosódást, és sokkal egyenletesebb festékbevitelt tesz lehetővé.

 

 Kiválaszthatom a formát? Honnan fogom tudni, hogy milyen lesz a végeredmény?

Tetoválás előtt először megrajzoljuk az Ön arcához leginkább illő szemöldök-, szem vagy szájkontúr-formát, és ha Ön elégedett az eredménnyel, akkor jöhet a munka. A felrajzolást a tetoválás megkezdése előtt mindaddig lehet módosítani, még egy Önnek is tökéletesen tetsző forma kialakul.

Mindenkinek készíthető sminktetoválás?

Vannak kizáró okok – kontraindikációk – melyeket komolyan kell venni. Néhány esetben teljesen le kell mondani a sminktetoválásról, más esetekben pedig meg kell várni még a kizáró ok elmúlik.

Általánosan kizáró okok, amely miatt le kell mondani a sminktetoválásról:

 • Allergia a sminktetováló festékkel szemben
 • Kelloidos heg
 • Anyajegy, vagy folyadékkal telt hólyag
 • Bőrbetegség
 • HÍV, Hepatitis B.

Rövid távú kizáró okok, amikor várni kell a sminktetoválással:

 • Herpesz
 • Bármely betegség, legyengült immunrendszer
 • Terhesség
 • Szoptatás időszaka
 • Menstruáció
 • Bőrgyulladás, seb

Betegségek, amikor csak írásos szakorvosi engedély esetén végezhető el a sminktetoválás:

Extrém magas vérnyomás, cukorbetegség, vese v. májbetegség, bármely krónikus betegség.

Milyen területei vannak a sminktetoválásnak?

Sminktetoválással készthető, szemöldök, szemkontúr, szemhéjsatírozások, szájkontúr és szájsatír, valamint kisebb motívumok test szerte, szépségpötty az arcon, illetve orvosi vagy plasztikai műtétek utáni bőrszín korrekció.

Kell-e valahogyan készülnöm a sminktetoválásra?

Néhány nappal a sminktetoválás előtt nem szabad gyantázni a szemöldök területén, amennyiben szemöldöktetoválásra készül.
Szemkontúr készítése előtt 2-3 nappal már nem szabad tartós szempillafestést készíteni, ezt még előtte meg kell tenni, ha szeretne.

A szoláriumot és az erős napsugárzást már célszerű néhány nappal a tervezett esemény előtt kerülni!
Aznap nem célszerű kávét, illetve más koffein tartalmú italt fogyasztania.
Fájdalomcsillapító gyógyszer, nyugtató vagy alkohol fogyasztása aznap szigorúan tilos.

Mi a teendő sminktetoválás elkészítése után?

A sminktetoválást követően 2 hétig kerüljük a szoláriumot, napot, szaunát, közös fürdőket. Az elkészült sminktetoválást otthon egy speciális utóápoló krémmel kell ápolni, mely megakadályozza a festék kilökődését a bőrből, és gyorsítja a sebgyógyulást. Tilos a var leszedése és kapargatása, meg kell várni még a képződött sebtető magától esik le, esetleg a már teljesen levált részeket le lehet vágni kisollóval.

Mikor alakul ki a végleges szín?

Fontos tudni, hogy közvetlenül a sminktetoválás után a szín jóval intenzívebb, mint a végeleges szín lesz. Szemöldök és szemhéj esetében kb. a festék 30 %-a, a száj esetében a bevitt festék átlagosan 50%-a kiseik. A tetoválás a kezdeti intenzív színből átvált a var leesésével egyenes arányban egészen halvány árnyalatba, majd a bevitt pigment fokozatosan „jön elő” A végleges szín csak hetekkel a tetoválás után alakul ki.

Elérhetőségeink:

Kozmetika
Tóth Márta:06-30-227-2340 (szalonvezető-kozmetikus- sminktetováló-elektrokozmetika-RádioFrekvencia-IPL végleges Szőrtelenítés-Rozácea-Akne--Pigmentfolt mentesítés, Oxigén Terápia)

Alakformálás-Fogyás-Cellulit mentesítés
Infratréner-zárt rendszerű fekvő bicikli és futópad BODY SPACE VACUTHERM
06-30-227-2340

Fodrászat
Vas Krisztina:06-30-425-1573
Várnagy Nikolett (férfi-női-gyermek fodrász,OXYGENI-Hajgyógyász) 06-30-607-0988

Cím:
2900 Komárom,
Táncsics M. u. 35

E-mail:
orchideabeautyszalon@gmail.com

Nyitva tartási idő:

H: Szünnap
K: 10.00 - 18.00
Sz: 10.00 - 1800
Cs: 10.00 - 18.00
P: 10.00 - 18.00
Szo: 9.00 - 13.00
V: Zárva

Készséggel állunk rendelkezésre-lehetőségeinkhez mérten- az ettől eltérő időpontokban is, előzetes egyeztetés alapján!