Aktuális akcióink:

LEPJE MEG SZERETTEIT AJÁNDÉKUTALVÁNNYAL!
Az utalvány értékét és tartalmát Ön határozza meg, igényei szerint, kötöttségek nélkül.
Kérésére segítséget nyújtunk a választásban!
ELEGÁNS MEGLEPETÉS BÁRMILYEN ALKALOMRA!

RÁDIÓFREKVENCIÁS Full Lifting
Arcfiatalítás (lifting & ránctalanítás) bérletre 50%-os kedvezményt adunk!
Ne hagyja ki,szépüljön nálunk garanciával és ÓRIÁSI KEDVEZMÉNNYEL!

ALAKFORMÁLÁS TESTKEZELÉSSEL
RÁDIÓFREKVENCIÁS kezelések testen:-20%
-zsírbontás
-feszesítés
-cellulitmentesítés, továbbá

-BODY WRAPPING(10-es kúra)
-LYMPHO DRENAGE
-ZSÍRÉGETŐ MASSZÁZS

SZEMÉLYRE SZABOTT BÉRLET ÉS CSOMAG AKCIÓK FOLYAMATOSAN!
Kérjen ajánlatot az Ön által választott szolgáltatásokra, egyéni kombinációban, igényeinek megfelelően!

FODRÁSZATUNKBAN folyamatosan kapható a „Szárítás-Bérlet” 10% kedvezménnyel!
HAVONTA ÚJ AKCIÓK!

Mezoterápia

MESO-VYTAL BŐRMEGÚJÍTÓ KEZELÉSEK

Bőrünket nap mint nap számos stressz hatás éri (UV sugárzás, szmog, vegyi és egyéb környezetszennyező anyagok, dohányzás, stb.) amelyek mind hatással vannak a dermisre (irha) a bőrben. A bőrápoló készítményeknek át kell jutniuk az epidermisen (hámszövet), mielőtt elérnék az alsóbb bőrrétegeket. Sok hatóanyag részecske (pl.: vitaminok) azonban túl nagy ahhoz, hogy behatoljon a bőrbe és elérje az irhát.

A MESO-Vytal bőrmegújító rendszer biztosítja a speciális készítmények számára, hogy a felhámon áttörve közvetlenül az irhába jussanak.

A KEZELÉS FELFRISSÍTI, ÚJJÁÉLESZTI ÉS MEGFIATALÍTJA A BŐRT.

Hogyan történik a MESO-Vytal bőrmegújító kezelés?
A Vytal kozmetikai készítmények felvitele egy speciális modullal történik, amelyben mikroszkopikus méretű tűk találhatóak, mellyel a bőr legfelső hámrészén finom mikrocsatornákat nyitunk. Ez lehetővé teszi, hogy a hatóanyagok eljussanak az  bőr irha rétegébe, ahol ki tudják fejteni jótékony hatásukat.

Mennyire fájdalmas a MESO-Vytal kezelés?
A kezelés fájdalommentes, a legtöbb esetben csak egy kis viszketést, vagy karcolást lehet érezni, mivel a mikroszkopikus tűk éppen csak a bőrréteg legfelső (elhalt) részét érintik.

 

Miből áll egy MESO-Vytal kezelés?

  1. Minden esetben felmérjük, hogy milyen kezelésre van szüksége a bőrnek (frissítő, fiatalító, vitalizáló)
  2. A kezelés első lépéseként –  az arc letisztítása után –  Mélyhámlasztó peelinget használunk pakolásként. Így a bőr elhalt hámrétegét finoman eltávolítjuk, ezzel segítve a soron következő hatóanyagok bőrbejutását, miközben a bőr anyagcseréjét is aktiváljuk.
  3. A hatóanyagok bejuttatását a MESO-Vytal modullal végezzük.
  4. A kezelés befejezéseként a bőrtípusnak megfelelő nyugtató és tápláló, regeneráló pakolást alkalmazunk.


Miben különbözik a MESO-Vytal rendszer a hagyományos mezoterápiás módszerektől (pl.:dermaroller)?

Sokan durva, elavult módszereket alkalmaznak, annak reményében, hogy fokozzák a kollagén szintézist, vagy segítsék az ápoló készítmények bőrbe jutását. Ez nem csak hatástalan, de helytelenül alkalmazva káros is lehet. Megsérti a bőrt, mivel a tű túl vastag és túl mélyen a bőrbe hatolva roncsolja az irhát. Néha még maradandó sérülést is okoz a hajszálvérereken (telangiectasia a vérerek krónikus kitágulása). Gyakran a rossz minőségű szolgáltatást, olcsó kézi eszközzel és minimális, vagy teljesen hiányos szaktudással végzik. A dermaroller több vendégen való alkalmazása – a tökéletes sterilitás hiánya miatt – szintén megkérdőjelezhető.

A MESO-Vytal modulokban a tűk nagyon vékonyak és roppant precíz kiképzésűek. A megfelelő mélységig, csak éppen a szaruréteg alá hatolnak be, ahol a hatóanyagokra szükség van. A MESO-Vytal modulok sterilizált,  klinikai tisztaságú, egyesével csomagolt eszközök, melyeket csak egyszer használunk.

MESO-Vytal modul

  • A tűtányér 18 mikortűvel van ellátva
  • A tűtányér átmérője 5 mm
  • A tűk hosszúsága 0.5 mm  (behatolási mélysége a bőrbe 0.2-0.3 mm)
  • A modulok egyszer használatosak és sterilen csomagoltak, minden vendéghez, minden kezelés alkalmával új modul szükséges.

3 különböző hatóanyag koncentráció a különböző bőrtípusok számára 

 

ANTIOXIDÁNS KEZELÉS

MESO-Vytal Fresh ampulla

A vitaminok, a Q10 és aminosavak kifinomult kompozíciója. Kifejezetten a fiatal bőr igényeihez igazodik. Azonnal ellátja a bőrt esszenciális tápanyagokkal. Úgy hat a bőrre, mint egy frissítő bomba. A vitaminok természetes antioxidánsok. Az E-vitamin erősíti a bőr természetes védőfunkcióját a környezeti hatásokkal szemben és csökkenti az öregedés látható jeleit. Tökéletes anti-age koktél, amely ellensúlyozza a káros környezeti hatásokat. A kezelés után a bőr sima és rugalmas lesz. Rendelkezik mindennel, ami általában hiányzik a napi arcápolásból. 

TÁPLÁLÓ KEZELÉS

 

MESO-VytalPURE ampulla
Védi és tartósan táplálja a bőrt. A válogatott aminosavak, a szójabab és yam gyökér kivonat biztosít mindent, amire a fáradt és dehidratált bőrnek szüksége lehet. A természet legjobb receptjeit figyelembe véve készült. A készítmény a gondosan válogatott, természetes alapanyagokból teremt kellemes és hosszantartó SPA hatást. Támogatja a bőr saját ellenálló képességét a kiszáradással és a gyulladásokkal szemben. Még az érzékeny bőr is láthatóan erősebbé, egészségesebbé és simábbá válik. Regenerálja a fakó, fáradt, dehidratált bőrt. Életet lehet a bőrbe!

FIATALÍTÓ KEZELÉS

MESO-Vytal MED ampulla
Hyaluronsavval és peptidekkel simítja a ráncokat és serkenti a kollagéntermelést. Az élettel és nedvességgel teli, tartósan szép bőrért. A nagy mennyiségű hyaluronsavat tartalmaz, növeli a bőr nedvességtartalmát és rugalmassá teszi a bőrt. A bőr azonnal, láthatóan és érezhetően fiatalabb, frissebb és üdébb lesz. Összetevői hatásosan csökkentik a mimikai a ráncok kialakulását. 

Hatékony és kíméletes

A kezelés nem okoz fájdalmat vagy sérülést. Az eredmény azonnal, már az első kezelés után látszik! A hosszútávú eredmény érdekében javasoljuk a Meso-Vytal kezelést kúraszerűen végezni, 5 alkalommal, heti rendszerességgel. A Meso-Vytal kúra átstrukturálja a bőrt, feltölti az irha és a bazális membrán vízkészletét, kisimítja a ráncokat.

Életre kelti és megfiatalítja a bőrt!

 

 

Elérhetőségeink:

Kozmetika:
Tóth Márta:06-30-227-23-40 (szalonvezető-kozmetikus-sminktetováló-3D műszempilla-smink-elektrokozmetika)
Molnár Tímea (kozmetikus-fülbelövés-smink) 06-30-421-27-56

Fodrászat:
Vas Krisztina:06-30-425-15-73
Várnagy Nikolett (férfi-női-gyermek fodrász) 06-30-607-09-88
Kiss Márta 06-70-284-2947

Műköröm:
Karcsú Kata 06-20-477-4441

Gyógypedikűr:
Péczi Karolina:06-20-273-37-22

Cím:
2900 Komárom,
Táncsics M. u. 35

E-mail:
orchideabeautyszalon@gmail.com

Nyitva tartási idő:

H: Szünnap
K: 10.00 - 18.00
Sz: 10.00 - 1800
Cs: 10.00 - 18.00
P: 10.00 - 18.00
Szo: 9.00 - 13.00
V: Zárva

Készséggel állunk rendelkezésére-lehetőségeinkhez mérten- az ettől eltérő időpontokban is, előzetes egyeztetés alapján!

orchid
Startseite-Hochzeit