Aktuális akcióink:

ÚJDONSÁG!!!
*Alakformálás*-*Fogyás*-*Cellulit* mentesítés
INFRATRÉNER-zárt rendszerű fekvő bicikli és futópad
"BODY SPACE VACUTHERM"--Több mint szépség- EGÉSZSÉG!
06-30-2272-340

LEPD MEG SZERETTEIDET AJÁNDÉKUTALVÁNNYAL!
Az utalvány értékét és tartalmát TE határozod meg, igényeid szerint, kötöttségek nélkül.
Kérésedre segítséget nyújtunk a választásban!
ELEGÁNS MEGLEPETÉS BÁRMILYEN ALKALOMRA!

RÁDIÓFREKVENCIÁS Full Lifting
Arcfiatalítás (lifting & ránctalanítás) bérletre 50%-os kedvezményt adunk!
Ne hagyd ki,szépülj nálunk garanciával és ÓRIÁSI KEDVEZMÉNNYEL!

ALAKFORMÁLÁS TESTKEZELÉSSEL
RÁDIÓFREKVENCIÁS kezelések testen:-20%
-zsírbontás
-feszesítés
-cellulitmentesítés, továbbá

SZEMÉLYRE SZABOTT BÉRLET ÉS CSOMAG AKCIÓK FOLYAMATOSAN!
Kérj ajánlatot az általad választott szolgáltatásokra, egyéni kombinációban, igényeidnek megfelelően!

Rádiofrekvencia-Emotion

Multipoláris rádiófrekvenciás  arc-nyak-toka kezelés

Plasztikai szintű eredmény műtéti beavatkozás nélkül Tóth Márta ajánlásával

Nagy igazság, hogy a szolgáltató vendégköre jószerével saját korosztályából tevődik össze.Ezzel nincs is semmi gond, főként ha a szakember hiteles és két lábon járó reklámja hivatásának :) Mivel jó magam már átléptem a bűvös 50-es korhatárt, így teljes megelégedettséggel és jó szívvel ajánlom magamat, illetve ezt a csoda lehetőséget! Rengeteg vendéget köszönhetek ennek az eljárásnak, mivel fantasztikusan látványos és tartós hatás érhető el vele a kezelések során. Amennyiben az idő vasfoga még nem vitt végbe nagy romboást bőrödön, érdemes prevenciós céllal elkezdeni a kezeléseket, ha úgy érzed, hogy különböző okoknál fogva kissé mostohán bántál bőröddel, itt az idő, vágj bele a kúrába! Jó hírem van: A készülék a plasztikai sebészeti beavatkozás nagyon kellemes alternatívája, ugyanis vele azonos szintű eredmények érhetők el általa abszolút fájdalom mentesen.

…És ami a testkezeléseket illeti….

The perfect slimming soliution…

ZSÍRBONTÁS, CELLULITISZ KEZELÉS ÉS MEGERESZKEDETT BŐR TERÁPIÁJA FÁJDALOMMENTESEN MULTIPOLÁRIS RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉSSEL

 

INNOVÁCIÓ

A multipoláris rádiófrekvenciás technológia a legújabb tudományos fejlődést kínálja a cellulit kezelésében, a testformázásban, a zsírbontásban, a bőr feszesítésben és az öregedés ellen. Már az első kezeléseknél meggyőző eredményeket láthat. A legújabb fejlesztésű csúcskészülék a bőr és a bőr alatti szövetek revitalizálását, regenerációját segíti. Az alkalmazott MultiPolar RFTM technológiának köszönhetően mind a bőr feszesítő, mind pedig a cellulit csökkentő és zsírbontó hatás minden korábbi RF technikánál hatékonyabban érvényesül, mind a bőrfelszínen, mind pedig a mélyebb szöveti régiókban.

LÁTVÁNYOS ÉS GYORS EREDMÉNYEK

A cellulit csökkentő rádiófrekvenciás kezelések alapja a bőr alatti sejtek és az azokban raktározott zsírszövetek vezetőképességének különbségén alapul. A rádiófrekvenciás stimuláció hatására ezen ezen vezetőképesség különbség a zsírszövetek mintegy háromszor gyorsabb melegedését eredményezi, mely a felgyorsult metabolikus folyamatokon keresztül nagyban felgyorsult zsírlebontást tesz lehetővé. A penta- illetve hexapoláris rádiófrekvenciás technológia a klinikai tesztelések tanúsága szerint mind a bőr felső, mind pedig annak mélyebb rétegeiben eredményesebben fejti ki zsírlebontó hatását a korábbi technológiákhoz képest.

MULTIPOLÁR KEZELŐFEJEK

Az Emotion RF4 berendezéshez egyedülálló módon négy darab, különböző méretű és elrendezésű kezelőfej (Tripolar1, Tripolar2, Pentapolar és Hexapolar) csatlakozik, melyek segítségével a test bármely területe komplex módon kezelhető.

 pdf letöltése – klikk ide: emotion katalógus

MultiPolar RFTM TECHNOLÓGIA

A fibroblast a bőr alatti kötőszöveti mátrix legfontosabb fehérjéjének, a kollagénnek az előállításáért felelős. A rádiófrekvenciás kezelések hatására egyrészt azonnali kontrakció lép fel a kollagén szálakban, másrészt felgyorsul a sejtek anyagcsere folyamata, mely a fibroblastokat is megnövekedett kollagén termelésre serkenti, ezzel hosszú távú, természetes alapú bőrregenerációt eredményezve.
A penta- illetve hexapolaris RF technológia minden eddiginél hatékonyabb és fókuszáltabb energiabevitelt tesz lehetővé, köszönhetően a speciálisan kialakított rádiófrekvenciás erőtereknek, ezzel rövidebb idejű, a páciensek számára kellemesebb kezelések érhetők el megnövelt eredményesség mellett.
A multipolaris rádiófrekvencia lényege, hogy a rádiófrekvenciás áram több (3, 5, 6) elektróda (pólus) között áramlik. A bőrbejutás mélysége változtatható, így egy időben melegíti a mély és felszíni szövetrétegeket a bőrben. A helyileg keletkezett hő hatására a kezelt területen feloldódnak a zsírsejtek, zsugorodik a zsírréteg, fokozódik a vér- és nyirokkeringés, amely felgyorsítja a szöveti anyagcseretermékek elszállítását. A felélénkült oxigénellátás hatására nő a kollagén- és elasztin rostok termelődése, s így feszesedik a bőr a kezelt felületen. A multipoláris rádiófrekvenciás készülék minden testtájékon kiválóan alkalmazható. A kezelés következtében kisimul és feszesedik a bőr, javul a keringése, fiatalosabbnak tűnik már az első kezelés után.

A MULTIPOLÁRIS RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉS ELŐNYEI

Pontosan oda fókuszál, ahova szükséges, ezáltal ugyanazon hatás eléréséhez sokkal kisebb energiát igényel, mint a korábbi technológiák. Ennek köszönhető, hogy a kezelés kifejezetten kellemes.
Az alkalmazott technológia finom algoritmusokat használ a kezelő elektródák vezérléséhez. Változtatja az áramot és a polaritást, és az ily módon elért változó energia fókuszál a különböző zsírrétegekre.
A vezérlő algoritmusok csökkentik a bőr és a kezelőfej hűtésének szükségességét is, ami hatékonyabb és rövidebb kezelést eredményez.
Az energiát szelektíven irányítja a szövetekre, így jobb és gyorsabb eredményt hoz, aminek következménye, hogy kevesebb kezelésre lesz szükség.
A technológia minden bőrtípusra és bőrszínre alkalmazható.

GYAKORI KÉRDÉSEK

 • ALKALMAS-E ÖN AZ EMOTION KEZELÉSRE?
  Ha Ön elmúlt már 18 éves, és az ellenjavallatokban felsorolt egyik kondícióval sem rendelkezik, nyugodtan elkezdheti a kezelést. Különösen ajánlott cellulittal kapcsolatos esztétikai problémákra, lokális zsírbontásra, bőr feszesítésre és terhességi csíkok, striák eltüntetésére. Minden bőrtípusra lehet alkalmazni.
 • BIZTONSÁGOS-E A KEZELÉS?
  Az Emotion kezelés teljes mértékben biztonságos test- és arckezelő berendezés, mely a nem kívánt esztétikai problémát szúrás- és fájdalommentesen távolítja el.
 • FÁJDALMAS-E A KEZELÉS?
  Egyáltalán nem. Kellemes meleget fog érezni a kezelt területen. A kezelés közben megpihenhet, relaxálhat.
 • VAN-E VALAMILYEN MELLÉKHATÁSA A KEZELÉSNEK?
  Az Emotion RF4 készüléknek mellékhatása nem ismert, a kezelést követően azonban a kezelt területen bőrvörösséget és enyhe duzzanatot tapasztalhat a vendég, ami teljes mértékben normális jelenség, és néhány órán belül eltűnik.
 • HOGYAN ÉRHETJÜK EL A HATÉKONY BŐR FESZESÍTÉST?
  A rádiófrekvenciás kezelések hatására a hő a mélyebb szöveti régiókat módosítja kezdeti kollagén denaturalizáció formájában, mely azonnali kontrakcióhoz vezet a rostokban. A megnövekedett anyagcsere folyamatok pedig újabb kollagén képződést indukálnak, ami tovább feszesíti a bőr szöveteit – így kiváló ránctalanító módszer hosszú távra.
 • HOGYAN ÉRHETJÜK EL A HATÉKONY CELLULIT KEZELÉST?
  A multipoláris RF technológia során elektromos áram áramlik kettő vagy több elektróda között. A bőrbe jutás mélysége változtatható, a felszíni és a mélyebb rétegekben található kötőszövetet azonban egyidejűleg képes melegíteni. A hő hatására a zsírsejtek felolvadnak a kezelt területen, ezáltal zsugorodik a zsírréteg, a vér- és nyirokkeringés stimulálásával pedig megnő az anyagcsere.
 • MIKOR FOGOK EREDMÉNYEKET LÁTNI?
  Már az első kezelés után kaphat látványos eredményeket a kollagén rostok összehúzódásának köszönhetően, de a 6-10 kezelésből álló sorozat végén érheti el az optimális eredményt.
 • MENNYI IDEIG TART A KEZELÉS?
  30–60 percig tart a kezelés, a kezelt terület nagyságától függően. Egy alkalommal a maximális kezelési idő 1,5–2 óra lehet.
 • KELL-E VÁLTOZTATNI EDDIGI ÉLETMÓDUNKON AZ EREDMÉNY ELÉRÉSÉHEZ?
  Nem kell, de ajánlott a kiegyensúlyozott étrend kialakítása, és a nyirokrendszer aktivizálása érdekében pedig 2-3 liter víz fogyasztása javasolt az optimális és még látványosabb eredményhez.
 • MILYEN GYAKORIAK A KEZELÉSEK?
  A kezelések heti rendszerességgel történnek. Heti egy alkalom ajánlott.
 • MIRE KELL FIGYELNEM A KEZELÉST MEGELŐZŐ ÉS KÖVETŐ NAPON?
  A kezelést megelőző és követő napon védeni kell a kezelt bőrfelületet, tilos a napozás, szoláriumozás. A kezelést megelőző napon a kezelt testfelület (pl. comb) gyantáztatása sem ajánlott.

ELLENJAVALLATOK

 • TERHESSÉG, SZOPTATÁS
 • NEM AZONOSÍTHATÓ BŐRBETEGSÉG
 • MÁJ- VAGY VESE ELÉGTELENSÉG VAGY EZEK CSÖKKENT MŰKÖDÉSE
 • KRÓNIKUS HASNYÁLMIRIGY GYULLADÁS
 • SZÍVRITMUSZAVAR
 • BEÜLTETETT PACEMAKER
 • VÉRZÉKENYSÉG
 • AUTOIMMUN BETEGSÉG
 • PAJZSMIRIGY TÚLMŰKÖDÉS
 • DAGANATOS MEGBETEGEDÉS


Zsírsejtek távozása a szervezetből – példaként egy kérdés a sok közül:

- Elmúltam 50 éves. Több fogyókúrán is túl vagyok, nem éppen kedvező eredménnyel. Mától kezdtem meg a rádiófrekvenciás zsírréteg eltüntetését, az Rf4-el. A körzeti orvostól viszont olyan tájékoztatást kaptam, hogy a vese nem tudja a nagy molekulákban lebontott zsírt eltávolítani a szervezetből, ezért nem javasolja ezt a kúrát. Tényleg így van?

- Kérdésére válaszolva, az Emotion-nel, rádiófrekvenciás zsírbontással a felületi zsírlerakódásokat lokálisan kezeljük, és valóban a kezelés során a zsírbontás folyamatát tekintve a vese is, mint szűrő- és kiválasztó-rendszer szerephez jut, azonban nem a vese a központi szerepű, hanem a nyirokkeringés.
A folyamat pedig: az Emotion magas frekvencián (1MHz) elektromos áramot juttat a bőr rétegeibe, mivel a bőr sejtek rezisztorként működnek – a zsírsejtek elektromos ellenállása sokkal nagyobb, mint a bőrsejteknek (Zsír ~ 2000 Ohm-cm, Bőr ~ 600 Ohm-cm) –, tulajdonképp ez a SZELEKTÍV melegedés fokozza az anyagcserét és elősegíti a zsírsejtek zsugorodását, így a zsír folyékony alakban távozik.
A zsugorodást tekintve zsírcseppeket az epesavas sók emulgeálják, így teszik hozzáférhetővé a hasnyálmirigyből származó, lipáz nevű enzim számára, amely a két szélső zsírsavat lehasítja a trigliceridekről. A maradék monoglicerid és a felszabaduló zsírsavak epesavak jelenlétében (azokkal komplexet képezve) képesek átlépni a bélbolyhokat vékony rétegben befedő folyadékon, és a bélhámsejt membránján (hártyáján).
A rövid és középhosszú láncú zsírsavakat tartalmazó trigliceridek viszont bomlás nélkül is felszívódhatnak, ill. átléphetik a bélfalakat, így tehát ezek a bontott zsírsavak széklettel és vizelettel egyaránt ürülni tudnak a szervezetből.
A nagyobb zsírsavmolekulákat, melyeket a vese nem tud kiválasztani, esetlegesen megmaradt nagy méretük miatt, azok a nyirokereken keresztül kerülnek a vérkeringésbe ahol az izom- és zsírszövetben, majd a májsejtekben bomlik le.
(Ezért kell legalább 2-2,5 liter null kalóriás folyadékot – szénsavmentes ásványvíz, frissen préselt zöldséglevek, gyógynövényes teák, stb. – bevinni a szervezetbe a rádiófrekvenciás kezelésekhez, mivel ez serkenti a nyirokkeringést, segíti annak működését, ill. ezért érdemes a kezelések után sétálni, cardio edzést vagy bármilyen aktív mozgást végezni, mivel az izomzat is felhasználja ezeket a bontott zsírsavakat 100% tiszta energiaként izommunkára.)

Összefoglalva tehát, a zsírbontás a nagyméretű zsírok elfolyósításával, és ez általi méret-, és szerkezetváltásával (trigliceridek, monogliceridek, stb.) jut ki a szervezetből egyrészt a vese segítségével (vizelet útján), másrészt a nyirokkeringés okán, ill. a májsejtek lebontó funkciót is használva (széklet formájában).

A kezelések 100%-os eredményességéhez azonban fontos hozzátennünk a (fentebb említett) megfelelő folyadékbevitelt, ill. egy rövid, de hatékony mozgássor beépítését (már napi 10 perc séta is hasznos), és a nyirokkeringés serkentését.

 

Elérhetőségeink:

Kozmetika
Tóth Márta:06-30-227-2340 (szalonvezető-kozmetikus- sminktetováló-elektrokozmetika-RádioFrekvencia-IPL végleges Szőrtelenítés-Rozácea-Akne--Pigmentfolt mentesítés, Oxigén Terápia)

Alakformálás-Fogyás-Cellulit mentesítés
Infratréner-zárt rendszerű fekvő bicikli és futópad BODY SPACE VACUTHERM
06-30-227-2340

Fodrászat
Vas Krisztina:06-30-425-1573
Várnagy Nikolett (férfi-női-gyermek fodrász,OXYGENI-Hajgyógyász) 06-30-607-0988

Cím:
2900 Komárom,
Táncsics M. u. 35

E-mail:
orchideabeautyszalon@gmail.com

Nyitva tartási idő:

H: Szünnap
K: 10.00 - 18.00
Sz: 10.00 - 1800
Cs: 10.00 - 18.00
P: 10.00 - 18.00
Szo: 9.00 - 13.00
V: Zárva

Készséggel állunk rendelkezésre-lehetőségeinkhez mérten- az ettől eltérő időpontokban is, előzetes egyeztetés alapján!